در امتحان تافل آخرین سوال مربوط به مهارت های نوشتاری و قوه ی استدلال است. هر نوشته دارای مقدمه، بدنه و نتیجه‌گیری ست. ساختار نوشته باید به گونه ای باشد که جمله ی اول و آخر هر پاراگراف بیان کننده‌ی مضمون اصلی آن پاراگراف باشد. یک نوشته ی موثر دارای بدنه با سه قسمت است که هرکدام یک دلیل را به کمک مثال های واقعی می‌پروراند. نتیجه گیری نیز باید مضمون اصلی نوشته را با کلمات و جمله بندی جدید منتقل کند. برای جذابیت یک نوشته میتوان آن را با یک جمله ی معروف، یک سوال و یا یک توصیه به خواننده تمام کرد.

آب‌نمک محلول ساده ای است که از فاسد شدن جلوگیری می‌کند. 

وقتی چیزی در آب‌نمک نگهداری شود می‌توان در مدت زمان بیشتری آن را مصرف کرد. مطلوب انسان همواره سود جستن از مواهب خود در مدت زمان بیشتر بوده است. گاهی تمدید تاریخ مصرف برای داشتن زمان کافی برای استفاده است و گاهی نیز به دلیل تمایل به مصرف در زمانی جز زمان حال. 

آب‌نمک علاوه بر به تعویق انداختن خرابی، باعث خوشمزگی بیشتر موهبت مورد نظر خواهد شد. خیارشور این موجود دوست‌داشتنی از خیار خوشمزه تر است. الیته شاید عده ای با بنده هم سلیقه نباشند و خیار تازه را مطلوب‌تر بدانند اما نمی‌توان این نکته را نادیده گرفت که خیارشور از خیار معمولی کاربردهای بسیار بیشتری دارد. خیار تازه به عنوان میوه جلوی مهمان، بعضا در صبحانه، در سالاد شیرازی و به عنوان تزئینات نه چندان تاثیرگذار در سالاد کلم و کاهو استفاده می‌شود. اما خیارشور در انواع ساندویچ ها که روزانه میلیون ها نفر را سیر می‌کند، در سالاد ماکارونی و الویه و در سالا کلم و کاهو استفاده می‌شود. افزایش کارایی و به عقیده ی بنده خوشمزگی بیشتر از دیگر فواید این محلول است.

گاهی اوقات به دلیل خاصیت گندزدایی استفاده از آب‌نمک ضروری می‌شود. زمانی که دندانی که شما را اذیت می‌کرد را می‌کشید دکتر به شما توصیه می‌کند که حتما از آب‌نمک استفاده کنید. عدم استفاده از از آب‌نمک در  این مرحله ی حیاتی موجب بروز دردهای بسیار بیشتری در آینده خواهد شد.

استفاده از آب‌نمک نوعی تضمین برای سلامت و عدم خرابی ست. شما هم هرروز موارد زیادی از بکارگیری آب‌نمک را مشاهده می‌کنید. البته به خاطر داشته باشید که  استفاده زیاد از نمک یکی از عوامل مهم فشارخون بالا و امراض قلبی ست.